День пам’яті Олега Костянтиновича Антонова

У день пам’яті Олега Костянтиновича АНТОНОВА адміністративний, викладацький і студентський колективи славетного Київського авіаційного фахового коледжу відвідали меморіальний кабінет видатного авіаконструктора, творця більше 20-ти оригінальних типів літаків, мрійника і талановитого організатора.
Цікава і насичена розповідь про творчі здобутки Генерального авіаконструктора, із згадками про нього ветеранів підприємства, незабутня атмосфера кабінету, де творилася Авіація, де народжувалися літаки, яким судилося стати легендами – все це, наче машина часу, перенесло нас, відвідувачів, у минуле, коли, як кажуть, дерева були великими.
Торкаючись предметів, що оточували Антонова, які слугували йому вірними помічниками у роботі, відчуваєш себе щасливим і сповненим величезної поваги до хазяїна цього кабінету, цього храму фантазії і пагорбів думок.
Побувати тут повинна кожна людина, закохана в небо, в польоти, в силу розуму і безмежність інженерної думки. Вічна шана Олегу Костянтиновичу!
P.S. Велика подяку екскурсоводу Любові Євгеніївні за цікаву розповідь і обізнаність.

Одна відповідь на “День пам’яті Олега Костянтиновича Антонова”

  1. Яка цікава екскурсія! Сподіваємося, що і наші студенти молодших курсів скоро відвідають цей легендарний кабінет. Добра Вам і добрих справ ще більше

Коментарі закриті.