День авіації України!

Привіт авіаційній спільноті України!
Вкотре крайня субота серпня щороку стає святковою, адже саме сьогодні – День авіації нашої країни.
З задоволенням і великою повагою до всіх авіаторів: проєктантів і експлуатантів, хоробрих пасажирів і членів екіпажу, робочих і інженерів, керівної і виконавчої ланок, а особливо Технологів, славетний Київський авіаційний фаховий коледж вітає колег з цим днем!
Най високо в небі видно і чутно буде українські літаки, най серце приємно щемить від турбовального шуму наших вертольотів, а вухо ледь ловить тихесеньку роботу дронів. Україна вміє будувати літальні апарати, створювати цивільні машини, ремонтувати військові, перевозити унікальні вантажі та бути надійним партнером для авіаційних компаній світу. А тепер війна ще й навчила нас успішно та безапеляційно нищити ворожі об’єкти в повітрі і все те, що прилетіло нас вбивати.
Ми у 9 разів збільшили виробництво дронів, вийшли на довоєнні показники у перевезенні унікальних вантажів літаками Ан-124-100, а наш коледж другий рік поспіль проводить набір студентів на основну, авіаційну, спеціальність, що перевищує бюджетне замовлення майже у 2 рази. Бажання бути причетними до польотів – непереборне.
Віримо разом із колегами у непохитність вітчизняної авіаційної галузі, у перемогу творчості над руйнуваннями, і пишаємося, що є частинкою світового авіабудування. Слався, Українська авіація!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *